Biokat's

Biokat's main banner

Biokat's

Biokat's main banner

Knuffelen, spelen en aaien. In het leven van een kat en haar baasje staat hun welzijn op de eerste plek. Er is dus geen ruimte voor een vloer vol kattenbakkorrels, vieze kussens & dekens en al helemaal niet voor vieze geurtjes. Bij Biokat's zorgen we voor een schone en geurvrije omgeving waarin zowel kat als baasje zich op zijn gemak voelt. Onze kattenbakvulling bestaat uit natuurlijke klei. Deze grondstof wordt gewonnen en verwerkt in Beieren. Het is dus een natuurlijk product afkomstig uit Duitsland. Bij de productie van onze kattenbakvullingen staat niet alleen het welzijn van kat en baasje centraal, maar ook het milieu.

Made in Germany
Biokat's Geurbinding
Biokat's Geliefd

Over Biokat's

ONZE BIOKAT'S PREMIUM kattenbakvulling BESTAAT UIT BENTONIET

Dze natuurlijke grondstof - gewonnen en verwerkt in Beieren - is een zogenaamde "klontvormende kattenbakvulling": Het grit vormt vaste klompen, die gemakkelijk met een schepje uit de kattenbak kunnen worden verwijderd. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, het zorgt ook voor minder afval.

Onze kattenbakvulling is dus natuurlijk en zeer effectief. Daarbij blinkt het bovendien uit door zijn goede absorberende en geurbindende eigenschappen.

Biokat's teaser

Onze Biokat's kattenbakvulling:

Altijd natuurlijk.

Altijd made in Germany

Altijd een passende kattenbakvulling

Biokat's Gewicht
Biokat's vullen
Biokat's Gebruiken
Biokat's Bijvullen