Edgard & Cooper

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper - Ontdek écht eten

Gezond eten zorgt ervoor dat we van kop tot teen - of van oren tot staart - in topvorm zijn. Er is niets beter dan vers vlees, verse vis en eenvoudige ingrediënten, vakkundig bereid en verpakt met respect voor de natuur. Toch is honden- en kattenvoer nog al te vaak ultrabewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij onze buik van vol. Bij Edgard & Cooper maken we niet alleen eten voor huisdieren om winst te maken. Wij zijn een B Corp met een missie. Je kan op ons rekenen: we worden steeds beter door het juiste te doen. Welkom bij Edgard & Cooper, natuurlijk lekker écht eten voor honden en katten dat goed is voor hen, voor jou en voor de planeet.

Onze filosofie

● Natuurlijk lekkere recepten voor honden en katten, goed voor hen, goed voor jou en goed voor de planeet.

● Zonder vleesmeel. Om deze recepten te bereiden, werd er geen vlees tot poeder vermalen.

● Écht eten voor honden en katten. Zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen.

● Licht verteerbare recepten zonder granen helpen bijdragen tot buikjes zonder zorgen.

● Een supergezonde cocktail van fruit, groenten en verse kruiden.

● Geen toegevoegde suiker

Edgard & Cooper voor honden en katten

Onze zakken zijn plantaardig, onze verpakkingen gemaakt van FSC-papier, en onze blikken en kuipjes zijn recyclebaar. Wij houden van de natuur en we zijn er trots op dat onze verpakkingen de planeet niet schaden.

Edgard & Cooper

Een doel met een passie

Voor ons komen jouw viervoeters altijd eerst, maar niet ten koste van de planeet. We zijn kwispeltrots op onze B Corp-certificering. We blijven ons inzetten om te doen wat juist is. Poot voor poot, dag na dag.

Edgard & Cooper

We houden van de natuur

We willen het meest duurzame huisdierenmerk ter wereld worden. Tegen 2025 willen we echt en blijvend het verschil maken via onze targets voor geen uitstoot, volledig duurzame verpakking en 100% ethische herkomst tegen 2025

Edgard & Cooper

Vrienden door dik en dun

We willen dat alle viervoeters gelukkig en gezond zijn. Daarom gaat 1% van onze omzet naar goede doelen. Met onze giften hebben we sinds 2016 het leven van meer dan 100.000 honden en katten over de hele wereld verbeterd.

Edgard & Cooper

De ideale portie: onze richtlijnen

Hoeveel calorieën je viervoeter elke dag nodig heeft? Dat hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste zijn: gewicht, ras, geslacht, leeftijd, hoeveelheid beweging en gesteriliseerd of niet. Ook omgevingsfactoren kunnen een rol spelen. Je vindt onze richtlijnen op de verpakking van Edgard & Cooper producten en op onze productpagina's

Kan je brokken combineren met natvoer?

Droogvoer combineren met natvoer kan zeker, maar niet in één kom. Een mix van brokken en natvoer brengt afwisseling in het dieet van je viervoeter én het helpt je hond of kat om genoeg vocht op te nemen. Geef je enkel brokken? Zorg er dan voor dat je viervoeter altijd genoeg water heeft.

Hoe introduceer je eten van Edgard & Cooper?

Huisdieren zijn gewoontedieren. Daarom introduceer je nieuwe voeding best langzaam. Eenvoudiger kan niet: doe gedurende 3 à 4 dagen steeds meer eten van Edgard & Cooper in de kom van je huisdier. En steeds minder van zijn of haar huidige eten. Zo simpel is het.