Gourmet

Gourmet Feline Foodie

Gourmet

Gourmet Feline Foodie

Exquise recepten om haar ontwikkelde smaakpalet mee te verwennen

Ontdek onze verleidelijke, onweerstaanbare serie Gourmet nat kattenvoer bij Zooplus! Als je wilt dat jouw kat net zo van zijn maaltijden geniet als jij, dan is de brede variatie in smaken en textuur van Gourmet keer op keer de juiste keuze, voor een verleiding die jouw kat niet kan weerstaan. Want jouw kat verdient het allerbeste.

Purina GOURMET®

Dag na dag een onweerstaanbare smaakervaring

GOURMET® Perle presenteert met trots haar serie Mini Filet-recepten. Ons complete, gebalanceerde recept voor volwassen katten bestaat uit mini-filets in een overheerlijke jus. Je verwende maatje zal de malsheid van onze heerlijke filets zeker waarderen.

GOURMET Perle Mini Filets

Een malse en onweerstaanbare mousse met een verrassend smeltend hart van binnen

Gourmet Gold

Zelfs de meest kieskeurige katten prijzen zichzelf gelukkig met GOURMET® Gold: een menu van hartige recepten die zelfs het meest ontwikkelde smaakpalet iedere dag weer kan bekoren dankzij de brede keuze aan verschillende smaken en ervaringen.

Gourmet Perle

GOURMET® Perle presenteert met trots haar serie Mini Filet-recepten. Ons complete, gebalanceerde recept voor volwassen katten bestaan uit mini filets in overheerlijke jus. Je verwende maatje zal de malsheid van onze filets zeker waarderen.

Nature's Creations

DE GOURMET® Nature's Creations serie is opgezet om een verzameling heerlijke recepten geïnspireerd door de natuur te bieden. Onze complete natte recepten zijn zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke slow-cooked ingrediënten.

Gourmet Mon Petit

GOURMET® Mon Petit bevat een breed scala aan heerlijke maaltijden in ideale porties. GOURMET® Mon Petit komt in kleine 50g zakjes, zodat iedere maaltijd vers kan worden geserveerd, voor nog meer genot en variatie.

Gourmet A la Carte

Een echte connaisseur verdient alleen de allerbeste culinaire ervaring. Daarom heeft GOURMET® Á la Carte verfijnde creaties van de Chef. De heerlijke stukken vlees of vis zijn zorgvuldig gecombineerd en gekookt met ingrediënten als groenten, rijst of pasta, met onweerstaare ervaringen als resultaat.

Gourmet soep

De reeks GOURMET® soepen voor katten zijn een smakelijk idee om aan het menu van je kat toe te voegen, zodat ook een andere structuur zijn intrede kan doen. Laat je kat genieten van een smaaksensatie met de GOURMET® soepen, vol nutritionele goedheid zodat je kat verzorgd en gezond blijft.