Gourmet

Gourmet

Gourmet

Gourmet

Ontdek het hele assortiment

Ontdek het meest verrukkelijke aanbod van GOURMET, van minifilets tot malse mousses of sappige stukken in jus. Het is echt goddelijk!

Probeer alle gastronomische favorieten

Alle producten

Purina GOURMET®

Ontdek de heerlijke selectie van Gourmet

Ontdek een verleidelijke selectie natvoer voor katten bij zooplus! Als je wilt dat je kat net zo van zijn maaltijden geniet als jij, mis dan het gourmetmenu met zijn heerlijke smaken en texturen niet. Het assortiment is speciaal samengesteld voor smaak en genot en biedt vijf heerlijke variëteiten om uit te kiezen - Gold, Nature's Creations, Revelations, Mon Petit en Perle.

Gourmet
GOURMET® Gold GOURMET® Gold

GOURMET® Gold is onze meest uitgebreide reeks exquise recepten. Met verschillende smaken en smaaksensaties die zelfs de meest veeleisende fijnproever in verrukking zullen brengen.

Koop nu
GOURMET® Nature's CreationsGOURMET® Nature's Creations

GOURMET® Nature's Creations zijn voedzame en heerlijke maaltijden geïnspireerd door de natuur. Onze natvoerrecepten zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke, langzaam gekookte ingrediënten.

Koop nu
GOURMET® RevelationsGOURMET® Revelations

GOURMET® Revelations zijn verrukkelijke lekkernijen - perfect voor iedereen die wil genieten van een gedeelde ervaring met hun kat.

Koop nu
GOURMET® Mon PetitGOURMET® Mon Petit

GOURMET® Mon Petit biedt intense smaken in kleinere porties. Dankzij de zakjes van 50 g kan elke maaltijd vers worden opgediend, zodat je kat alles in één keer kan opeten. Dit alles betekent meer variatie en geen restjes.

Koop nu
GOURMET® PerleGOURMET® Perle

GOURMET® Perle zijn heerlijke maaltijden voor elke dag. Gezonde en uitgebalanceerde recepten die je kat verwennen met heerlijke sauzen, ingrediënten van hoge kwaliteit en heerlijke smaken.

Koop nu
Gourmet Revelations