Hill's Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition: wetenschappelijke premium voeding

Van puppy's of kittens tot senioren: Hill's, op wetenschap gebaseerd honden- en kattenvoer, is altijd een stap voor - voor een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen.

Hill's Science Plan
Hill's Science Plan
Hill's Prescription Diet
Hill's Prescription Diet
Hill's Snacks
Snacks

Over Hill's

Voeding gebaseerd op de behoeften van je huisdier

Hill's denkt altijd een stap vooruit, zodat jij en je huisdier vandaag kunnen genieten. Met hun recepten helpen ze honden en katten om een ​​gezond gewicht te bereiken en laten ze ook de ogen van oudere dieren stralen - een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen.

Foto 1
Foto 2

Ontdek hier welk Hill's merk bij jouw dier past!

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen

Wetenschappelijke voeding

Wetenschappelijke voeding

Hill's dierenvoeding is ontwikkeld door dierenartsen, afgestudeerde voedingsdeskundigen en voedingsingenieurs.

GOEDGEKEURD DOOR DIERENPARTNERS

Goedgekeurd door dierenpartners

Het Pet Nutrition Center helpt Hill's om voedsel te ontwikkelen dat een stap vooruit is - voor het beste leven voor uw huisdier.

Hill's voeding, dierenasielen & liefde

Hill's voeding, dierenasielen & liefde

Hill's ondersteunt dierenasielen met voedsel dat levens verandert om dieren te helpen een permanent thuis te vinden.

Lees meer over Hill's als merk

 • Hill's voer speciaal ontworpen voor honden en katten

  Ben je op zoek naar speciaal voer ontwikkeld door dierenartsen voor jouw hond of kat? Hier zijn enkele interessante feiten over het merk Hill's: Hill's heeft twee zeer bekende voedsellijnen: Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. In totaal werken 150 dierenartsen en voedingsspecialisten aan het Sciene Plan en Prescirption Diet, dat samenstellingen en recepten ontwikkelt met gecoördineerde ingrediënten en meer dan 100 verschillende voedingsstoffen. Zowel het voer van Science Plan als Prescrption Diet wordt geproduceerd onder strikte regelgeving en hoge hygiënische normen om de beste veiligheid en kwaliteit voor jouw huisdier te garanderen. Op maat gemaakt voor de individuele behoeften van jouw huisdier, bieden Hill's Science Plan en Hill's Prescription Diet een breed scala aan op maat gemaakte producten.

 • Ben je op zoek naar het juiste Hill's hondenvoer of Hill's kattenvoer?

  Het merk biedt een brede selectie van hoogwaardige, geteste droogvoer en natvoer producten. Hill's hondenvoer en kattenvoer zijn onderverdeeld in de merken Hill's Science Plan en Hill's Presciption Diet. Science Plan biedt alles wat jouw gezonde huisdier nodig heeft in de verschillende levensfasen. Van puppy- of kittenleeftijd tot senior, maar ook als volwassen hond of kat om speciale behoeften te ondersteunen met bijvoorbeeld licht of graanvrij droog- en natvoer.

 • Heeft je dierenarts speciaal voer voor je hond of kat aanbevolen?

  Naast het merk Science Plan, dat voornamelijk producten voor gezonde dieren ontwikkelt, bevat het Hill's Prescription Diet merk een verscheidenheid aan speciale producten voor zieke honden en katten. Hill's Prescription Diet biedt klinisch getest honden- en kattenvoer voor aandoeningen van de urinewegen, gewrichten, huid of om je huisdier te helpen bij spijsverteringsproblemen en om de behandeling te ondersteunen. Hill's I/D voor hond en/of kat is bijvoorbeeld een zeer goed verteerbare voeding voor volwassen honden of katten die lijden aan maagdarmaandoeningen en verlicht acute absorptiestoornissen. Tegelijkertijd is de spijsvertering in evenwicht. Deze Hill's voeding kan je ook helpen sneller te herstellen na een operatie of ongeval.

 • Ben je op zoek naar lekkere maar gezonde snacks voor jouw hond?

  Iedereen maakt graag zijn hond gelukkig door ze te belonen en te verwennen met lekkere traktaties. Helaas is het vaak moeilijk om rekening te houden met de behoeften van de hond. Naast Hill's Science Plan en Hill's Prescription Diet heeft Hill's daarom een ​​eigen Hill's Snack lijn voor honden ontwikkeld, waarvan de samenstelling optimaal is aangepast aan individuele omstandigheden. Hill's snacks zijn daarom geschikt voor honden met bijv. overgewicht of oudere honden met gebitsproblemen. Van graanvrij, hypoallergeen tot gewrichtsondersteuning.

 • Is je favoriete natvoer product van Hill's niet beschikbaar?

  Is je favoriete natvoer van Hill's niet beschikbaar? Als je jouw favoriete Hill's-product niet kunt vinden, moet het een van de Hill's-producten zijn die tijdelijk niet meer op voorraad is. Excuses voor het ongemak!

  Voor alternatieve producten bekijk de onderstaande links: