Whiskas Merkenwinkel

Whiskas Merkenwinkel

WHISKAS® begrijpt wat je kat van nature nodig heeft en waar hij van houdt.

Met WHISKAS® kun je jouw kat voor het leven verwennen. Door de grote verscheidenheid aan smaken en de verschillende bereidingsvormen is er voor elke kat op elke leeftijd het juiste kattenvoer. De heerlijke maaltijden smaken niet alleen goed, maar doen je kat ook goed met belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

Verwen je kat met de smakelijke selectie van WHISKAS®.

Whiskas Filosofie

Alle Whiskas® recepten zijn ontwikkeld in samenwerking met het Waltham® Petcare Science Center, een wereldwijde autoriteit op het gebied van diervoeding en dierverzorging. Iedere maaltijd is compleet en uitgebalanceerd, zodat jouw kat de best mogelijke verzorging krijgt

Ontdek meer
Whiskas teaser
5% korting op jouw favoriete merken!

Voeding aangepast aan de leeftijdsfase van jouw kat

De behoeften van jouw kat veranderen in de loop der jaren voortdurend. Door op de leeftijd afgestemde voeding te geven, kun je ervoor zorgen dat aan alle voedingsbehoeften van jouw kat wordt voldaan. Whiskas heeft de voeding en snacks in huis waar jouw kat in iedere levensfase intuïtief van zal houden. Whiskas biedt met natvoer, droogvoer, snacks en kattenmelk heerlijke maaltijden die specifiek zijn afgestemd op de leeftijd en voedingsbehoeften van jouw kat: kitten tot 12 maanden, volwassen 1+, senior 7+ en 11+ jaar.

Whiskas leeftijd
Whiskas review