Senior hondenvoer

Royal Canin senior hondenvoer

Niet alle honden hebben dezelfde levensverwachting; die is afhankelijk van genetische aanleg, levensstijl, ras en grootte. Daarom hebben ze verschillende aangepaste voeding nodig om aan hun individuele behoeften te voldoen. Omdat het verouderingsproces varieert, moet elke hond op een ander moment als senior worden beschouwd, afhankelijk van zijn grootte.

Kies het gewicht van je hond:

< 10 kg

< 10 kg

11 - 25 kg

11 - 25 kg

26+ kg

26+ kg

Voor alle grootte

Voor alle grootte

Snacks

Snacks

Seniorvoer voor oudere, kleine honden (< 10 kg):

Kleine honden

Kleine honden (onder de 10 kilo) hebben een gemiddelde levensverwachting van ongeveer 12 jaar. Gespecialiseerd hondenvoer voor senioren is ontworpen om aan hun individuele voedingsbehoeften te voldoen en de gezondheid van het hart en het algemene welzijn te bevorderen. Wij richten ons op de juiste producten voor een lang, gelukkig en gezond leven voor je kleine metgezel.

Seniorvoer voor oudere, middelgrote honden (11 - 25 kg):

Middelgrote honden

Middelgrote honden met een levensverwachting tussen hun kleinere en grotere soortgenoten verdienen een speciaal geselecteerde senior voeding. Deze voeding is afgestemd op hun behoeften en biedt precieze voedingsstoffen ter ondersteuning van ouderdomsgevoeligheden. Zo krijgt je trouwe kameraad de hoogwaardige voedingsstoffen die ze nodig hebben voor hun gouden jaren.

Seniorvoer voor oudere, grote honden (26+ kg):

Grote honden

Grotere honden van meer dan 26 kg hebben een kortere levensduur van ongeveer zeven tot acht jaar, met een vroeger begin van het verouderingsproces dan hun kleinere soortgenoten en specifieke ouderdomsgerelateerde gevoeligheden. Een speciale voeding voor grote, oudere honden is ontwikkeld om deze problemen aan te pakken - een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen voor natuurlijk ouder worden.

Seniorvoer voor alle grootte:

Voor alle grootte

Hier vind je senior hondenvoer dat geschikt is voor alle maten vanaf ongeveer vijf jaar. Speciaal ontwikkelde voeding voor senior honden bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die waardig ouder worden en een optimale gezondheid voor honden van alle groottes bevordert.

Extra zachte snacks voor grijze snoetjes:

Snacks senior honden