Back to school! Ook onze honden mogen weer naar school

Back to school! Ook onze honden mogen weer naar de hondenschool

Back to school! In september starten veel populaire hondencursussen. Hoopers, Agility, Behendigheidtraining, sport en spel. Honden spelen graag met hun baasje/vrouwtje, vooral bij hondencursus. Met de juiste hulpmiddelen zoals trainingslijnen, clickers en beloningssnacks is het makkelijk en leuk om samen met je hond te genieten en tegelijk je hond te trainen.

Zorg dat je de handigste producten hebt voor tijdens de training!

Hond training content

Beloon je hond na iedere oefening. De oefeningen gaan niet altijd goed. Dit is niet erg. We spreken ook niet dezelfde taal. Geef je hond de tijd om het commando te snappen. Je hond wil het graag goed doen en een positieve reactie van jou is waar de hond hard voor werkt.

Eindig een training altijd positief met een commando dat de hond goed uitvoert. Positief afsluiten is goed voor het plezier.

Snapt je hond het niet? Meerdere keren hetzelfde commando geven zonder resultaat frustreert zowel jou als de hond. Misschien heeft je hond een breinpauze. Leid hem af met speelgoed.

Honden Training Banner

Het leukste trainingspeelgoed zorgt voor het beste resultaat!

Het leukste trainingspeelgoed zorgt voor het beste resultaat!

Wil je jouw hond graag goed op gewicht houden en niet te veel met snoepjes belonen? Beloon dan met een leuk speeltje. Hier worden honden net zo blij van! Eindig een training met wat speeltijd zodat de hond de laatste energie en het plezier kan.

Probeer Sport & Spel met je hond. Met dogfrisbee of flyball oefen je op een speelse manier de behendigheid van je hond. 

Back to school!

Zoek variatie in je training!

Honden training Agility

Naast puppycursus en gehoorzaamheid kun je meer variatie in je training zoeken met Agility, Degility, Dogdance en zelfs het nieuwe populaire Hoopers waarbij je hond leert om op commando een parkour af te leggen zonder al te veel fysieke zware inspanning. Hier ren je als baasje niet mee, maar geef je de commando's op afstand. 

Dit kan zelfs al in je eigen woonkamer of achtertuin. Begin met een eenvoudig parkour en werk omhoog op het tempo van jouw hond. 

Agility

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

333voor je eerste aanmelding
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Selecteer je huisdier(en)

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

  • Dpd
  • DHL
  • PostNL
  • Mondial Relay
  • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

  • App Store
  • Google Play