Ga voorbereid op reis!

Content Topic - Herfst - Main Banner


De herfst koud en guur? Welnee! De herfst is het ideale moment om er lekker met je hond opuit te aan. Die kan zich naar hartenlust uitleven: snuffelen tussen de bladeren, door plassen rennen etc. Zo hebben ook onze andere huisdieren het erg druk gedurende dit seizoen. Katten ontspannen op warme plekjes, vogels gaan opzoek naar lekker eten en knaagdieren ontwikkelen hun wintervacht. 

Bij zooplus bieden we ruim keuze aan warme hondenjassen, stevige tuigjes en nog veel meer. En ook voor dit jaargetijde kun je bij ons terecht voor bescherming tegen ongedierte en producten voor vachtverzorging.

Behandel je hond tegen de herfstinsecten!

Content Topic - Herfst - Blok 1 - Image

Je verwacht het niet, maar de herfst betekent vlooiengevaar voor onze honden. Deze tijd komen vlooieneitjes uit. Het duurt minimaal 2 maanden om van deze beestjes af tekomen. Voorkom daarom dat ze je hond te pakken krijgen en behandel ze met een van onze middelen!

Content Topic - Herfst - Blok 1 - Banner

Kleed je hond warm aan!

Content Topic - Herfst - Blok 2

Iedere hond is anders. Sommige honden hebben het koud tijdens de herfstwandelingen terwijl anderen zichzelf warmrennen. Sommige honden hebben pootbescherming of een warme jas nodig. Ken je hond en zorg dat je voorbereid bent op deze behoeften. 

Content Topic - Herfst - Blok 2 - Banner

Houd je hond veilig met het juiste wandelgerei

Content Topic - Herfst - Blok 3 - Image

Jij bent niet de enige die er op uit trekt deze herfst. Ga je fietsend of wandelend de natuur ontdekken of ga je naar het strand nu deze weer geopend is voor honden? Dan kom je ongetwijfeld andere natuurtoeristen tegen. Zorg ervoor dat je jouw hond snel en veilig vast kunt maken om ongewenste botsingen met de andere bezoekers te voorkomen. 

Halsbanden, riemen & tuigen

Behandel je kat tegen herfstinsecten

Content Topic - Herfst - Blok 4

Als jouw kat plotseling aan heftige jeuk lijdt, kunnen vlooien de oorzaak zijn. Deze kans is nog groter tijdens de herfst. Deze parasieten zijn niet alleen vervelend, maar lijden vaak ook tot andere problemen.

Content Topic - Herfst - Blok 4 - Banner

Lees ons magazine voor meer vakantieartikelen

Reisziekte bij honden
Blog van de maand: Reisziekte

Is jouw hond tijdens het rijden lusteloos, moe, gaapt hij vaak, is hij bijzonder onrustig, kwijlt hij sterk of braakt hij zelfs? Dit zijn klassieke tekenen van reisziekte. Wij vertellen je graag wat je hieraan kan doen.

Meer zomerse accessoires en tips 

We hebben hieronder nog wat handige producten voor je op een rijtje gezet. Vergeet niet om de chip gegevens van je hond en de contactgegevens van een dierenarts bij je vakantieadres op te schrijven. Ga ook na of je voor jouw hond een aansprakelijkheidsverzekering af moet sluiten. Het is tevens handig om een kokertje of penning met je adres aan de halsband van je hond te hangen.

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

333voor je eerste aanmelding
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Selecteer je huisdier(en)

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

  • Dpd
  • DHL
  • PostNL
  • Mondial Relay
  • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

  • App Store
  • Google Play