Knaagdier aanschaffen

De caviakooi

Speedy zit op zijn lievelingsplek in de caviakooi en aanschouwt de wereld van boven . Na de afgelopen uren is hij bekaf. Eerst een rondje gejogd, dan de hele kooi rond geklommen en tot slot een lekkere salade – daar word je als cavia toch wel goed moe van. Je moet de volgende dingen in gedachten houden als je een cavia in huis neemt:

Eindelijk – een konijn in huis!

Vanaf dat de jonge konijntjes zo’n acht tot tien weken oud zijn, zijn ze klaar om afscheid te nemen van hun broertjes, zusjes en hun moeder en de wijde wereld in te trekken. Het is niet ongebruikelijk dat de kleine dieren in deze periode bij hun nieuwe familie intrekken. Zodat het lieve diertje snel een gezond konijn wordt, moet er op een aantal dingen gelet worden! In dit artikel lees je alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van jouw konijn.

Het boodschappenlijstje voor een knaagdier

Als een nieuw familielid in het huis komt te wonen, is de voorpret meestal groot! Wie zijn dierlijke huisgenootje vanaf het begin alles wil bieden dat hij nodig heeft, moet al voor de verhuizing wat essentiële dingen in huis halen. In dit artikel lees je alles over de verschillende boodschappen voor een knaagdier die in huis moet hebben voor het nieuwe familielid!

Taalgids caviataal

Hier vind je een caviataal gids. Leer in dit artikel van het zooplus magazine de betekenis van brommen, kirren, fluiten, piepen en veel meer.

Taalgids hamstertaal

Hamsters communiceren op hun eigen manier met verschillende geluiden. In het zooplus magazine vind je meer informatie over hamstertaal. Lees snel verder!