Vermaak je huisdier tijdens de warme zomerdagen

Back to school! Ook onze honden mogen weer naar de hondenschool

Back to school! In september starten veel populaire hondencursussen. Hoopers, Agility, Behendigheidtraining, sport en spel. Honden spelen graag met hun baasje/vrouwtje, vooral bij hondencursus. Met de juiste hulpmiddelen zoals trainingslijnen, clickers en beloningssnacks is het makkelijk en leuk om samen met je hond te genieten en tegelijk je hond te trainen.

Zorg dat je de handigste producten hebt voor tijdens de training!

Hond training content

Beloon je hond na iedere oefening. De oefeningen gaan niet altijd goed. Dit is niet erg. We spreken ook niet dezelfde taal. Geef je hond de tijd om het commando te snappen. Je hond wil het graag goed doen en een positieve reactie van jou is waar de hond hard voor werkt.

Eindig een training altijd positief met een commando dat de hond goed uitvoert. Positief afsluiten is goed voor het plezier.

Snapt je hond het niet? Meerdere keren hetzelfde commando geven zonder resultaat frustreert zowel jou als de hond. Misschien heeft je hond een breinpauze. Leid hem af met speelgoed.

Laat je hond uren kauwen op deze smakelijke traktaties.

Laat je hond uren kauwen op deze smakelijke traktatie

Met snacks kun je jouw hond op een lekkere manier vermaken zijn zonder al te fysiek actief te zijn in dit warme weer. Bij zooplus vind je allerlei snacks. Van kauwbotten tot kauwrollen en gedroogde oren tot gebitsverzorgende snacks. Zoek en vind de snack die bij het ras van jouw hond past! Verstop de snackjes tussen de flappen van de snuffelmat en stuur je hond op een smakelijke speurtocht. Of kies een kong voor de kaakgrootte van jouw hond en vul het met natvoer en snoepjes. 

Vermaak je kat met leuke spelletjes.

Vermaak je kat met leuke spelletjes.

Zodat je kat zichzelf kan vermaken zonder oververhit te raken, kun je het beste voldoende (verkoelende) speelopties in de schaduw verschaffen. Vul een zwembadje met wat ijsklontjes of drijvende balletjes zodat je kat deze kan proberen te vangen. Ben je bekend met katten agility en de laserpen als kattenspeelgoed? Lees onze blogs voor meer informatie over leuke binnenactivitein voor katten!

Laat je kat kauwen op deze smakelijke traktaties.

Kat - Laat je kat kauwen op deze smakelijke traktaties.

De afwisseling van gedroogde snacks, pasta's en lekkere snoepjes is een vreugde voor elke kat. Kattensnacks kunnen naast extra voeding ook dienen als beloning of bezigheid tijdens deze warme dagen. Heb je onze onze lekkere recepten gezien voor kattenijsjes? Verstop de snoepjes in het intelligentiespeelgoed en rond het huis. Zo stuur je je kat op een smakelijke zoektocht! 

Vermaak je vogel met leuke spelletjes.

Vogel - Vermaak je vogel met leuke spelletjes.

Speelgoed helpt een vogel de warme dagen door te komen. Vogels vinden het fijn om bezig te zijn, en met dit warme weer vooral in de schaduw. Bij ons vind je het juiste speelgoed tegen verveling voor alle vogels. Er zijn leuke spelletjes die je samen met je vogel kunt spelen. Rol een balletje over of speel handdoeken kiekeboe. Je kunt je vogel mentaal aan het werk zetten door papierpropjes te vullen met wat lekkers en je vogel dit zoekend open te laten scheuren. Gebruik tijdens het spelen ook commanco's zodat het spel herkenbaar wordt voor je vogel. 

Laat je vogel snoepen van deze smakelijke traktaties.

Vogel - Laat je vogel snoepen van deze smakelijke traktaties.

Als afwisseling voor het normaal vogelvoer worden snacks en crackers graag gezien. Ze kunnen als beloning of als bezigheid worden gegeven. Zorg ervoor dat je vogel genoeg schaduw en vers water heeft en verwen ze met lekkere stukjes bevroren fruit. Ook wilde vogels kunnen dit waarderen. Wist je dat sommige vogels tot en met augustus nog in de broedtijd leven? Lees onze blogs voor meer informatie!

Vermaak je knaagdier met leuke spelletjes.

Knaagdier - Vermaak je knaagdier met leuke spelletjes.

Rusten in de warmte kan voor verveling zorgen bij knaagdieren. Speelgoed helpt hierbij als afleiding. Spelen zorgt namelijk voor meer vreugde en dat je kleine vriend gezond en opgewekt blijft. Zorg ervoor dat de tunnels en hokjes in de schaduw staan. Voor wat extra verkoeling kun je jouw knaagdier een bevroren stukje fruit geven. Dat vinden ze ontzettend lekker! Of dompel de pootjes in het frisse water. Lees onze blogs over leuke trainingen voor je knaagdier die je binnen uit kunt voeren. 

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

"Van"-prijs = De laagste prijs van het artikel in de afgelopen 30 dagen.

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

  • Dpd
  • DHL
  • PostNL
  • Mondial Relay
  • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

  • App Store
  • Google Play