Kerstcadeaus voor honden

Kerstcadeaus voor honden

Ho, ho, ho! De kerstdagen staan voor de deur en ook honden verheugen zich op spannende verrassingen onder de boom. Je viervoeter zit ook in de naaste kring van je familie. Of het nu een hondendeken of speelgoed is, je hond zal je voor ieder kerstcadeau dankbaar zijn. Honden doen hun baasjes elke dag liefde en trouw cadeau. Wie graag cadeautjes geeft, vindt hier de beste ideeën voor kerstcadeaus voor honden.

Kerstachtige hondenmode en accessoires

Om te zorgen dat je hond tijdens het uitlaten naast je kan lopen, heeft hij een stabiele halsband en tuigje nodig. Wie op zoek is naar een modern kerstcadeau voor een hond, zit met een chique set van een halsband en lijn altijd goed. Wie op voorhand de maat van de hond niet kent, kan met een meetlint de ruglengte opmeten. Hierdoor past het kerstcadeau later ook nog.

Halsbanden, hondenlijnen en tuigjes zijn elegante accessoires voor een heerlijke wandeling. Zowel grote als kleine honden hebben voor het uitlaten een goedzittende halsband en een stabiele riem nodig. Het juiste tuigje biedt aangenaam comfort en veiligheid. Riemen, halsbanden en tuigjes zijn er in verschillende soorten en kleuren, waardoor er voor iedere hond het juiste kerscadeau tussen zit.

Knuffelig warme kersttruien voor je hond

Kersttruien voor honden zijn altijd een goed cadeau-idee. Ze beschermen je viervoeter namelijk tegen de kou. Truien voor honden zijn er in verschillende kleuren, materialen en maten. Vooral de bescherming van de buik is belangrijk, dit houdt tijdens de koudere dagen de sneeuw en het ijs namelijk tegen voor je hond.

Een winterachtige hondentrui is een trendy idee als cadeautje tijdens de kerst. De kersttrui ‘Klaus’ is een comfortabele coltrui voor honden. De geborduurde tekst Ho Ho Ho brengt jou en je hond helemaal in de kerststemming. De bonte bolletjes maken van de kersttrui een speels kledingstuk. Het weefsel van de trui is zeer elastisch en houdt de buik van je viervoeter warm. Het is een echt pareltje onder de kerstcadeaus voor honden.

Kersttrui voor honden

Speelgoed-ideeën voor je hond tijdens de kerst

Voor heel aanhankelijke honden zijn zachte knuffeldieren het ideale kerstcadeau. Een heel zacht knuffeldier laat het hart van je hond sneller kloppen. Dit diertje zal sowieso meteen een ereplaats krijgen in zijn mand.

Kerstspeeltje voor honden

Voor een hond die blij wordt van zowel spelen als van geur, is er geen beter kerstcadeau dan speelgoed waar lekkernijen in verstopt zitten. Een snackspeeltje combineert heerlijk snacken en vrolijk spelen. Ideaal om je hond bezig te houden en zijn denkvermogen te ontwikkelen.

Touwspeelgoed voor speelse honden

Honden houden van spelen, ongeacht of ze alleen, in een roedel of met het baasje zijn. Wie een hond heeft, herkent het enthousiaste kwispelen zodra het lievelingsspeelgoed uit de kast gehaald wordt.

Touwspeelgoed is het perfecte kerstcadeau voor een hond die het liefst zijn leven lang speelt. De stevige touwen zijn geschikt om te apporteren en trekken. Bovendien reinigt het touw het gebit tijdens het spelen. Win-win! Touwspeelgoed is verkrijgbaar in allerlei vrolijke ontwerpen. Het robuuste speelgoed houdt het ook vol tijdens de meest enthousiaste speelmomenten onder de kerstboom. Een fantastisch cadeau-idee voor honden!

Kerstcadeaus voor honden
Piepend hondenspeelgoed

Oh, dennenboom! Winterachtig speelplezier voor je hond

Als het speelgoed van je hond door de vele speeluurtjes opgebruikt is, kan je tijdens de kerst voor een upgrade zorgen. Honden houden van hun speelgoed en willen dat het liefst helemaal niet meer afgeven. Kerst is het perfecte moment om je hond nieuw speelgoed cadeau te doen. Winters speelgoed zorgt voor vreugde in huis, ook als het buiten guur is. Piepend hondenspeelgoed valt bij iedere viervoeter in de smaak!

Zachte mat voor je huisdier in kerst-look

Sommige honden ervaren de luide feestdagen als onaangenaam. Door je hond een knuffelige mat cadeau te doen, geef je hem een mogelijkheid zich terug te trekken. Deze mat geeft je hond een plek om ontspannen onder de kerstboom te slapen. De extra dikke en knusse vezels werken sterk isolerend tegen de kou van de vloer. Dit zorgt voor warmte en comfort. Deze mat van Vetbed is bovendien hygiënisch en anti-allergeen. Het nodigt uit om te dromen in een winterse omgeving. Een geweldig kerstcadeau voor je hond!

Trainingsonderdelen voor goede voornemens in het nieuwe jaar

Naast speelgoed en modeaccessoires zijn sportieve kerstcadeaus een goed idee. Als de kerst voorbij is, staat het nieuwe jaar alweer voor de deur. Voor wie in het nieuwe jaar wil gaan sporten, is een gezamenlijke training met de hond een mogelijkheid. Geef je hond een functioneel sportartikel, dat jullie later gezamenlijk kunnen uitproberen. Voor de hondensport zijn er tal van uitrustingen en benodigdheden voor het trainen. Met een sportief kerstcadeau beginnen jij en je hond goed aan het nieuwe jaar.

Is je hond een sportatleet of een trukenwonder?

Of het nu agility, intelligentie spelletjes, dummy training of samen joggen is; een goede uitrusting ondersteunt de training en draagt bij aan succes bij het sporten. Goede voornemens moeten niet tot januari uitgesteld worden. Honden zijn leergierig en nieuwsgierig, waardoor je direct al met de training kunt beginnen. Het passende benodigdheden voor de training dragen eraan bij, de gestelde doelen te behalen en gemotiveerd door te zetten.

Wie met zijn hond wil beginnen aan ‘hondenopvoeding’, kan tijdens de kerst al beginnen met een passen cadeau-idee.

Andere spannende kerstcadeaus voor honden

Naast speciale kerstproducten voor honden zijn er nog andere cadeau-ideeën, zoals:

Onze meest behulpzame artikelen
7 min

10 Tekenen die bewijzen dat je hond van je houdt

Houdt mijn hond van me? Als wij mensen van iemand houden, willen we natuurlijk ook weten of dit gevoel wederzijds is. Deze signalen willen we ook herkennen bij onze hond. We willen weten dat onze hond van ons houdt net zoals wij van hen houden. Honden hebben echter andere manieren om hun liefde te tonen. Ze kunnen "Ik hou van je" natuurlijk niet letterlijk uitspreken. Gelukkig kunnen ze ons op andere schattige manieren laten zien hoeveel ze van ons houden. Deze tekenen herkennen is gelukkig makkelijker dan je denkt.
10 min

Het samenleven van honden en katten

Een hond én een kat? Spreekwoordelijk kunnen honden en katten elkaar niet uitstaan. Maar de vermeende kemphanen kunnen heel goed vreedzaam naast elkaar leven – mits er een paar regels worden nagestreefd. Welke het zijn en met welke trucs het samenvoegen van de hond en kat gepaard gaat ondervindt je hier.