Top 5 hondenaccessoires voor de zomer

Top 11 hondenaccessoires voor de zomer

Top 11 hondenaccessoires voor de zomer

Zomer: voor veel mensen de fijnste tijd van het jaar. In dit artikel presenteren wij hondenaccessoires voor de zomer die het leven van jouw viervoeter en vooral zijn zomer nog mooier maken dan al het geval is. Wat zijn de honden-must-haves voor deze zomer?

1. Dog Pool hondenzwembad

Het Dog Pool hondenzwembad is een bad voor honden, waarin je viervoeter heerlijk in het water kan spetteren en zich kan vermaken. Het zwembad is gemaakt van stevig kunststof zodat het materiaal er tegen kan als je hond zich lekker uitleeft. De anti-slip-bodem zorgt ervoor dat je viervoeter niet uitglijdt – wat anders de pret zou kunnen bederven. Het zwembad is niet opblaasbaar en hoeft niet te worden opgemompt. Daardoor hoef je niet extra te zweten.

dog keep cool hundepool

2. Scalibor® Protectorband

De Scalibor Protectorband 4% halsband voor honden is net zo geschikt voor kleine honden als middelgrote honden en blinkt uit doordat zijn werking tegen teken, bloedzuigende motmuggen en muggenbeten langer aanhoudt dan bij normale spot-on-oplossingen het geval is.

Het effect van de Scalibor Protector 4% Halsband houdt tot zes maanden aan, terwijl conventionele spot-on-producten meestal maar een maand meegaan. Dat komt je hond vooral ten goede als hij er niet zo gek op is als je de oplossing direct op zijn vacht aanbrengt – een procedure waarbij het nekhaar van de hond gescheiden moet worden. Tijdens deze behandeling staan de spreekwoordelijke nekharen van de hond letterlijk overeind. Daarom zal je hond misschien de voorkeur geven aan deze variant.

accessori estivi per cani

3. Keep Cool Koelmat

Doe je hond een plezier en laat hem een dutje doen op de koelmat “Keep Cool” zodat hij ondanks zijn vacht bij hoge temperaturen cool blijft. De mat zorgt meteen voor verkoeling en hoeft dus niet van tevoren koel opgeborgen te worden of zelfs in de vriezer.

De mat koelt vanzelf af en helpt je hond zijn lichaamstemperatuur op een subtiele manier te reguleren. Je kan hem gebruiken in de hondenmand om verkoeling te bieden. Als je ook een kat als huisdier hebt is er ook voor hem of haar een plekje op de koelmat – als je hond het toelaat.

keep cool kühlmatte hund

4. Zwemvest voor honden

Als je van plan bent om te gaan varen of zeilen met je hond is het aan te raden voor hem of haar een zwemvest voor honden aan te schaffen. Dit zwemvest biedt optimale bescherming in en op het water. Het maakt niet uit of je gaat zeilen of een boottocht gaat maken – met een zwemvest voelt de hond zich in elke situatie veilig. Er kunnen altijd situaties voorkomen die gevaarlijk kunnen zijn. Door de anatomische vorm biedt het vest een hoog draagcomfort. Bovendien ziet zo’n zwemvest er ook gewoon goed uit.

hundeschwimmweste aus neopren

5. KONG Aqua hondenspeelgoed

Met dit waterspeelgoed zal je hond ongetwijfeld veel plezier beleven. Hij zal lekker door het water springen en achter het speeltje aanrennen. KONG Aqua hondenspeelgoed is ook erg geschikt voor de training met je hond en kan goed geapporteerd worden. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijk rubber en kan door het koord erg ver worden gegooid zodat je hond veel moet bewegen om hem te vangen en terug te brengen. Door de felle kleur vindt je viervoeter het speeltje snel als je hem in het struikgewas gooit.

kong aqua hundespielzeug

Wij hopen je genoeg inspiratie te hebben gegeven en wensen je een heerlijke zomer samen met jouw viervoeter!

Onze meest behulpzame artikelen
7 min

10 Tekenen die bewijzen dat je hond van je houdt

Houdt mijn hond van me? Als wij mensen van iemand houden, willen we natuurlijk ook weten of dit gevoel wederzijds is. Deze signalen willen we ook herkennen bij onze hond. We willen weten dat onze hond van ons houdt net zoals wij van hen houden. Honden hebben echter andere manieren om hun liefde te tonen. Ze kunnen "Ik hou van je" natuurlijk niet letterlijk uitspreken. Gelukkig kunnen ze ons op andere schattige manieren laten zien hoeveel ze van ons houden. Deze tekenen herkennen is gelukkig makkelijker dan je denkt.
10 min

Het samenleven van honden en katten

Een hond én een kat? Spreekwoordelijk kunnen honden en katten elkaar niet uitstaan. Maar de vermeende kemphanen kunnen heel goed vreedzaam naast elkaar leven – mits er een paar regels worden nagestreefd. Welke het zijn en met welke trucs het samenvoegen van de hond en kat gepaard gaat ondervindt je hier.